Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 20g9kcal0.4g1.6g0g0.3g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 240g764kcal58.5g109.6g4.6g21.3g
Viinietikka 15g3.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3176g1921kcal126.8g287.6g11.6g66.2g
Valittu annoskoko1588g961kcal63.4g143.8g5.8g33.1g
Annoskoko puolitettuna794g480kcal31.7g71.9g2.9g16.6g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954