Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Vesi, vesijohtovesi 585g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3177g1271kcal50.8g96.8g70.2g37.6g
Valittu annoskoko1589g636kcal25.4g48.4g35.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna794g318kcal12.7g24.2g17.6g9.4g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255