Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g749g187kcal9.7g31.5g1.5g0g
Tomaatti 540g123kcal3g18.6g1.6g7.6g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)150g90kcal1.5g6.7g6g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g150g286kcal36g3g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3177g1372kcal100.4g119.6g48.2g15.2g
Valittu annoskoko1589g686kcal50.2g59.8g24.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna794g343kcal25.1g29.9g12.1g3.8g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545