Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1259g1813kcal277g0g75.6g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola140g225kcal11.2g5.6g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g140g477kcal19.6g0g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g5057kcal616.8g16g274.8g1.6g
Valittu annoskoko1589g2528kcal308.4g8g137.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna795g1264kcal154.2g4g68.7g0.4g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955