RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 876g942kcal167g0g29.8g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Tilli, tuore 175g53kcal6.5g1.6g1.4g3.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 88g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 350g572kcal9.5g9.5g52.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g88g234kcal7.4g44.8g0.9g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g3658kcal382.2g117.6g169.6g32.8g
Valittu annoskoko1589g1829kcal191.1g58.8g84.8g16.4g
Annoskoko puolitettuna795g915kcal95.6g29.4g42.4g8.2g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489