Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 437g105kcal7.9g9.6g1.3g10.1g
Parsakaali brokkoli 437g153kcal20.2g8.5g1.3g10.9g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton350g378kcal79g0g6.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 175g303kcal13.3g4g26.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl175g595kcal3.5g4.7g62.9g0g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g3338kcal247.8g53.6g226.6g42g
Valittu annoskoko1589g1669kcal123.9g26.8g113.3g21g
Annoskoko puolitettuna795g834kcal62g13.4g56.7g10.5g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315