Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen94g264kcal10.2g45.5g6.4g2.9g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g32g127kcal1.7g1.4g12.7g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g34g130kcal5.1g1g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g1043kcal34g95.8g61.8g5.8g
Valittu annoskoko159g521kcal17g47.9g30.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna80g261kcal8.5g24g15.5g1.5g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890