Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g27g93kcal4.8g15.7g1g1.6g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl37g43kcal8.1g0g1.2g0g
Pekoni (Dulano)17g43kcal3g0.5g3.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g27g5.3kcal0.3g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.7g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 33g11kcal1g1.6g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g471kcal35.6g38.2g18.8g3.6g
Valittu annoskoko159g236kcal17.8g19.1g9.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna80g118kcal8.9g9.6g4.7g0.9g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360