Gulassikastike

Sekoita gulassimaustesekoitus litraan haaleaa vettä ja lisää 3 ruokalusikallista ruokaöljyä.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon 800 grammaa kuutioitua naudanlihaa (esim.

palapaistia).

Keitä hiljalleen kaksi tuntia kansi puolittain kattilan päällä.

Sekoita silloin tällöin.

Gulassikastikkeen kanssa voi tarjota keitettyjä perunoita tai pastaa.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g67g87kcal14g0g3.3g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Gulasch Basis maustesekoitus gulassiin (Knorr), annos 73g6.1g21kcal0.7g2.7g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g269kcal29.4g5.4g14.2g0g
Valittu annoskoko159g135kcal14.7g2.7g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna80g67kcal7.4g1.4g3.6g0g
Arvot/100g100g85kcal9.2g1.7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36439