Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 22g47kcal2.2g0.2g4.2g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g33g19kcal0.5g4.1g0.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 13g3.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ruohosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g145kcal5.8g10.4g8.8g0.8g
Valittu annoskoko159g72kcal2.9g5.2g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna80g36kcal1.5g2.6g2.2g0.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g3.3g2.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845