Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g50g83kcal10g0g5g0g
Herkkusieni 28g4.4kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Soijakastike 2.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz5g5.2kcal0g1.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g301kcal24.4g15.6g16g3g
Valittu annoskoko159g151kcal12.2g7.8g8g1.5g
Annoskoko puolitettuna80g75kcal6.1g3.9g4g0.8g
Arvot/100g100g95kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726