KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.14g49kcal1g9.9g0.5g0.8g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g38g49kcal6.8g0.5g2.1g0g
Findus wokki Classic 500G31g9kcal0.6g1.6g0.2g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g1.6g13kcal0g0g1.6g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g25g15kcal0.2g1.3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g270kcal17.2g26.6g10.8g1.8g
Valittu annoskoko159g135kcal8.6g13.3g5.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna80g68kcal4.3g6.7g2.7g0.5g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865