Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g63g14kcal0.2g3.3g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kurkku, tuore25g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.2g0.5g0.5g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g4g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Salaatti, jäävuori tuore13g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g109kcal8.8g11.2g2.8g2.2g
Valittu annoskoko160g55kcal4.4g5.6g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna80g27kcal2.2g2.8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g34kcal2.8g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511