Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 83g23kcal1g3.4g0.2g1.8g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g342kcal20.2g8.6g24.2g4g
Valittu annoskoko160g171kcal10.1g4.3g12.1g2g
Annoskoko puolitettuna80g85kcal5.1g2.2g6.1g1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878