Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g23g9kcal0.3g1.7g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g79kcal2g11.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko160g39kcal1g5.6g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna80g20kcal0.5g2.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921