Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 113g71kcal3.4g5.4g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Piimä, rasvaton (Valio)38g12kcal1.2g1.7g0g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g197kcal11.2g16g9.4g0g
Valittu annoskoko160g99kcal5.6g8g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna80g49kcal2.8g4g2.4g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282716