Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 84g23kcal1g3.4g0.2g1.8g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g11g3.5kcal0g1.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g113kcal2g23.6g0.4g3.6g
Valittu annoskoko160g57kcal1g11.8g0.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna80g28kcal0.5g5.9g0.1g0.9g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227