Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr19g53kcal1.5g1.8g4.5g0.3g
Kesäkurpitsa, tuore85g14kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuusto11g38kcal2.3g0g3.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio38g24kcal0.6g1.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g263kcal10g11.8g20g2g
Valittu annoskoko160g132kcal5g5.9g10g1g
Annoskoko puolitettuna80g66kcal2.5g3g5g0.5g
Arvot/100g100g82kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757