Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g266g933kcal48g157.2g10.4g16g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl373g433kcal81.3g0g11.9g0g
Pekoni (Dulano)167g426kcal30g5.3g31.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g266g53kcal3.5g8g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Selleri, annos 50g17g2.3kcal0.2g0.5g0g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 37g51kcal4.6g0.1g3.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 333g113kcal10.2g16.3g0.3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.8kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g4710kcal358g385.6g187.6g35.8g
Valittu annoskoko1590g2355kcal179g192.8g93.8g17.9g
Annoskoko puolitettuna795g1178kcal89.5g96.4g46.9g9g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360