Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1001g356kcal1.6g71.2g0.9g20g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 119g843kcal0.5g0g95.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g188g732kcal0.4g182g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Kaurahiutaleita(lidl)125g438kcal17.5g70.1g8.6g12.5g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g63g382kcal15.6g8.8g31.3g4.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g6072kcal87.8g780.4g273.8g80g
Valittu annoskoko1590g3036kcal43.9g390.2g136.9g40g
Annoskoko puolitettuna795g1518kcal22g195.1g68.5g20g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258