Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 1001g392kcal10.2g70.5g2g25.5g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g150g285kcal3.8g5.3g27g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g160g449kcal30.4g0g35.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras30g80kcal2.6g15.4g0.3g4g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g250g183kcal20g20g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3184g2778kcal134g222.4g134g59g
Valittu annoskoko1592g1389kcal67g111.2g67g29.5g
Annoskoko puolitettuna796g695kcal33.5g55.6g33.5g14.8g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154