Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g899g1528kcal170.8g0g89.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.7g23kcal0.7g5.1g0.2g0g
Katkarapu 450g308kcal64.9g0g4.9g0g
Pekoni, paistettu 225g1158kcal36.9g0g113.9g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Timjami 1.8g5.1kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Chili mausteseos, Old El Paso6.7g19kcal0.5g3.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3186g6106kcal549g21.2g419g3.8g
Valittu annoskoko1593g3053kcal274.5g10.6g209.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna797g1527kcal137.3g5.3g104.8g1g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313