Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha451g748kcal85.6g0g45.1g0g
Porkkana 338g111kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Peruna, vanha, kuorittu 676g515kcal12.7g104.8g1.4g6.8g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi11g32kcal1g0.8g2.6g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3186g2959kcal208.6g264.6g106g36.4g
Valittu annoskoko1593g1479kcal104.3g132.3g53g18.2g
Annoskoko puolitettuna797g740kcal52.2g66.2g26.5g9.1g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957