Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 850g249kcal8g38.2g3.4g16.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g748kcal85.6g0g45g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g34g95kcal6.4g0g7.4g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g34g54kcal2.7g1.4g4.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Oltermanni 17%113g304kcal33.8g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3186g3258kcal279g85.2g192.4g32.2g
Valittu annoskoko1593g1629kcal139.5g42.6g96.2g16.1g
Annoskoko puolitettuna797g815kcal69.8g21.3g48.1g8.1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235