Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g625g144kcal2.5g33.1g0g3.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Kurkku, tuore250g25kcal1.5g4.2g0.2g1.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki250g200kcal32.5g5g5g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g40g101kcal6.4g0.6g8g0g
Salaatti, jäävuori tuore125g13kcal1.4g1g0.2g1.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3190g1091kcal92.6g111.6g28.4g21.8g
Valittu annoskoko1595g545kcal46.3g55.8g14.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna798g273kcal23.2g27.9g7.1g5.5g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511