Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g53g473kcal0g0g52.5g0g
Tomaattimurska 700g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g700g1190kcal133g0g70g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g8.8g32kcal1.1g5.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g3944kcal284.6g107.4g250g32.8g
Valittu annoskoko1596g1972kcal142.3g53.7g125g16.4g
Annoskoko puolitettuna798g986kcal71.2g26.9g62.5g8.2g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773