Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 210g1523kcal2.5g0.8g170.7g0g
Sokeri 476g1932kcal0g475.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.2g0.5g15.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 280g924kcal5.6g8.4g98g0g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.4g318.5g5.5g15.9g
Ruokasooda 7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7g22kcal0.8g4.2g0.5g2g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g12365kcal149g1615.8g581g35.8g
Valittu annoskoko1596g6183kcal74.5g807.9g290.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna798g3091kcal37.3g404g145.3g9g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465