Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g563g1237kcal106.9g0g95.6g0g
Sika-nautajauheliha281g622kcal49.2g0g47.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 281g180kcal9g13.6g9.8g0g
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.3g0.5g15.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g141g42kcal1.4g5.6g0.4g0g
Nokkonen (100g)70g25kcal4.1g0.9g0.5g2.9g
Korppujauho 35g129kcal3.7g26.3g0.4g1.9g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g70g212kcal12.6g34.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g5337kcal412.4g162g342.2g9.6g
Valittu annoskoko1596g2668kcal206.2g81g171.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna798g1334kcal103.1g40.5g85.6g2.4g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813