Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green175g568kcal42g85.7g1.7g21g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Porkkana 114g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 26g20kcal1.2g3.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g175g280kcal14g8.7g21g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3199g2459kcal123.2g231g103.6g61.2g
Valittu annoskoko1599g1230kcal61.6g115.5g51.8g30.6g
Annoskoko puolitettuna800g615kcal30.8g57.8g25.9g15.3g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764