Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g20kcal1.2g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko16g10kcal0.6g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322073