Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g2g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g22kcal2.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko16g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g70kcal8.1g0.6g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505