TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1.2g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g9g12kcal2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g39kcal4.8g2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g20kcal2.4g1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal1.2g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal15g6.3g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808