Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.2g7.2kcal1g0g0.4g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)5.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g4.2g4.1kcal0.1g0.6g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g31kcal2.4g1.8g1.8g0g
Valittu annoskoko16g16kcal1.2g0.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.6g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g97kcal7.5g5.6g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210