Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.7kcal1g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g24kcal2.2g1g1g0g
Valittu annoskoko16g12kcal1.1g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g75kcal6.8g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437