Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g14kcal0.2g1.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko16g7kcal0.1g0.9g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0.6g5.6g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976