Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 11g21kcal2g0g1.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g4.4g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g52kcal4.2g0.4g3.6g0g
Valittu annoskoko16g26kcal2.1g0.2g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g158kcal12.9g1.2g11g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676