Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2.7g3.5kcal0.6g0g0.1g0g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g25kcal1.8g1.8g1g0.6g
Valittu annoskoko16g13kcal0.9g0.9g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g78kcal5.6g5.6g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970