Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.5g7.6kcal1g0g0.4g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 6.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2g7.4kcal0.6g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g40kcal3.4g0.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko16g20kcal1.7g0.3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.9g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal10.5g1.9g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349