Kasvissosekeitto

Keitä vesi.

Kun vesi kiehuu, lisää juurekset ja liemikuutiot.

Keitä juureksia kunnes ovat pehmeitä.

Soseuta sauvasekoittimella ja lisää joukkoon ruokakerma sekä mausteita oman maun mukaan.

Kuumenna vielä kiehuvaksi.

Nauti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.6g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g12kcal0g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko16g6kcal0g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal0g4.3g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147761