Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g4.4g24kcal0.4g1.6g1.6g0g
Semper mangoa soseena4.4g2.2kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g64kcal2g6g3.2g0g
Valittu annoskoko16g32kcal1g3g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.5g1.5g0.8g0g
Arvot/100g100g198kcal6.1g18.4g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658