Hirvenliha pihvi

Hirven paisti liha leikataan pihviksi, maustetaan grillimauste ja korppujauho seoksessa, paistamiseen floraa.

Paistetut pihvit laitetaan kattilaan muhimaan n. 1tunniksi jossa vettä ja kikkomannia, ruskista korppujauhoa ja lisää kattilaan

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora margariini 60, annos 10g1.6g8.6kcal0g0g1g0g
Hirvenliha 15g16kcal3.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g50kcal6.2g0g2.8g0g
Valittu annoskoko16g25kcal3.1g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1.6g0g0.7g0g
Arvot/100g100g154kcal19.1g0g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112367