Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.8kcal0g0g1g0g
Omena, keskikokoinen 200g7.8g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Leseseos (3 viljan)0.8g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g55kcal1.2g7g2.2g0.8g
Valittu annoskoko16g28kcal0.6g3.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.3g1.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g170kcal3.7g21.6g6.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109