Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0.2g
Paistijauheliha, snellman4.7g8kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g5.3g8.5kcal0.4g0.6g0.4g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g72kcal3.2g7.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko16g36kcal1.6g3.9g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.8g2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g220kcal9.8g23.9g8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716