Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%8.3g12kcal1.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,32.6g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g36kcal4.6g0.4g1.8g0g
Valittu annoskoko16g18kcal2.3g0.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g112kcal14.2g1.2g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701