Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.5g10kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g7.7g26kcal0.7g4.2g0.7g0g
Karpalo, pakaste1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g98kcal2g13.6g4g0.4g
Valittu annoskoko16g49kcal1g6.8g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.5g3.4g1g0.1g
Arvot/100g100g303kcal6.2g42g12.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258850