Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g72kcal2.4g13.4g0.8g1g
Valittu annoskoko16g36kcal1.2g6.7g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.6g3.4g0.2g0.3g
Arvot/100g100g224kcal7.4g41.4g2.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099