Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 11g6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.3g0kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g24kcal0.4g3.4g1g0.2g
Valittu annoskoko16g12kcal0.2g1.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.1g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal1.2g10.4g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848