Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 6.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g12kcal0g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko16g6kcal0g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g37kcal0g1.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839