Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g1.4g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g7.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.4g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g25kcal1g3.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko16g13kcal0.5g1.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3.1g11.7g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274