Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 3.5g6.7kcal1g0g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g26kcal2.4g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko16g13kcal1.2g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g80kcal7.4g2.5g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730